una experiència única per als sentits

Benvinguts a Sol Gastrobar, el millor bar a Girona. Un espai on la passió per la gastronomia pren forma en una experiència única per als sentits i en un autèntic bar a Girona. Des de la nostra fundació, hem encetat un viatge gastronòmic que ens ha portat a abraçar la riquesa dels sabors, les textures i les tradicions culinàries, amb un toc contemporani que ens distingeix.

El nostre equip de cuiners apassionats és el cor de tot el que fem en el nostre bar a Girona. Amb anys d’experiència i una profunda dedicació a l’art de la cuina, treballem amb meticulosa precisió per crear plats que no només satisfan el paladar, sinó que també captiven els sentits. Cada plat és una obra d’art gastronòmica que uneix els millors ingredients, la creativitat i el respecte per les arrels culinàries. En Sol Gastrobar, tenim una missió clara: oferir la millor experiència culinària a Girona, i ho fem amb passió.

vine a descobrir NOUS sabors

Al Restaurant Sol Gastrobar, volem ser molt més que un lloc on menjar. Volem ser un espai on es pugui experimentar la passió i la dedicació que posem en cada plat. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest viatge culinari i a descobrir la màgia que es desplega quan la tradició es fusiona amb la innovació. La nostra missió no és només oferir menjar exquisit, sinó també crear una experiència que perduri en la memòria dels nostres clients. Amb cada plat que servim, aspirem a transportar-los a un món de gustos, aromes i sensacions inesperades.

El restaurant Sol Gastrobar destaca per la seva capacitat d’ajuntar les tradicions culinàries catalanes amb una perspectiva contemporània. Aquesta combinació crea una experiència gastronòmica única que no trobareu en cap altre lloc a Girona. La nostra carta reflecteix aquesta fusió, amb plats tradicionals reimaginats amb un gir modern i ingredients de primera qualitat.

L’equip de cuiners apassionats és el cor de l’establiment, amb una profunda dedicació a l’art de la cuina. La meticulosa precisió en la creació de plats mostra un compromís amb la qualitat i l’excel·lència culinària. Els nostres cuiners no només preparen menjars, sinó que creen obres d’art culinàries que us sorprendran amb cada mossegada.

La satisfacció dels clients és una prioritat, i l’establiment es compromet a superar les seves expectatives en cada visita. La creació d’una connexió amb els clients és un element fonamental, i això impulsa el creixement continu de Sol Gastrobar com el bar de referència a Girona. Us convidem a ser part de la nostra família gastronòmica i a gaudir de l’hospitalitat que oferim.

En Sol Gastrobar, cada visita és una oportunitat per descobrir noves delícies i experiències culinàries úniques. Som més que un simple bar a Girona; som una destinació gastronòmica que espera donar-vos la benvinguda i sorprendre els vostres sentits en cada ocasió. Us esperem per compartir la passió per la gastronomia i la cultura catalana amb vosaltres. Reserveu una taula avui mateix i feu part de la nostra història culinària a Sol Gastrobar, el millor bar a Girona.

Política de privacitat
Contacta’ns

Preguntes freqüents

Si teniu alguna altra pregunta o necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-vos a tenir una experiència gastronòmica excepcional

Sí, estem encantats de prendre reserves anticipades. Podeu fer-ho trucant al nostre telèfon de reserves o a través del nostre lloc web.

Sí, tenim opcions per a persones amb diferents restriccions dietètiques. Si teniu alguna restricció alimentària, si us plau, feu-nos saber abans de la vostra visita, i farem tot el possible per adaptar el menú a les vostres necessitats.

Sí, oferim opcions de menús especials per a esdeveniments i celebracions. Poseu-vos en contacte amb nosaltres amb antelació per parlar sobre les vostres necessitats i preferences, i estarem encantats d’ajudar-vos a planificar una experiència culinària única per a la vostra ocasió especial.

Els nostres plats són únics gràcies a la combinació d’ingredients d’alta qualitat, la passió del nostre equip de cuiners i la fusió de tradicions culinàries amb una perspectiva contemporània. Treballem amb meticulosa precisió per crear plats que captiven els sentits i us ofereixen una experiència gastronòmica memorable. La nostra dedicació a l’art de la cuina i la recerca constant de noves i sorprenents combinacions de sabors fan que els nostres plats siguin veritables obres d’art culinàries.