Qui som

Restaurant Sol Gastrobar

des de sempre: La nostra història gastronòmica

Al nostre restaurant a Girona, la història i la gastronomia es fusionen per oferir-te una experiència única. Amb tan sols tres anys de trajectòria, ja hem esdevingut part essencial de la vida culinària en aquesta encantadora ciutat.

Des que vam obrir les nostres portes per primera vegada, hem treballat amb passió per oferir una plats elaborats amb cura i productes de qualita. Hem aconseguit perfeccionar les nostres receptes i adaptar la nostra oferta per satisfer els canvis en els gustos dels nostres comensals, sense perdre mai el profund respecte per l’autenticitat dels nostres plats.

La nostra devoció cap a la bona cuina i el nostre compromís amb la qualitat ens han convertit en una referència a Girona en un temps rècord.

T’esperem perquè et sumis a aquest viatge a través de la tradició i l’excel·lència culinària que hem conreat en tan sols tres anys d’existència.

ENTORN HISTÒRIC

El restaurant Sol Gastrobar destaca per la seva localització, situat davant de d’Ajuntament de Girona, que permet als seus visitants gaudir de àpats de qualitat en un ambient històric.

Cuiners Apassionats

L’equip de cuiners apassionats és el cor de l’establiment, amb una profunda dedicació per la cuina per a crear plats mostrant un compromís amb la qualitat i l’excel·lència culinària

restaurant acollidor

El restaurant no només ofereix un menjar exquisit, sinó també un ambient en el qual et sentiràs com a casa, on la calidesa de l’atenció i l’encant de l’entorn s’uneixen per crear una experiència gastronòmica inoblidable.

Relació amb els Clients

La satisfacció dels clients és una prioritat, i l’establiment es compromet a superar les seves expectatives en cada visita. La creació d’una connexió amb els clients és un element fonamental.

Descobreix

Els Plats Estrella
de la Carta